Büyükşehir ile daha güvenli ulaşım
ACIPAYAM26.600 metrekare yol çizgisi yenilendi Denizli Büyükşehir Belediyesi, trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması çalışmaları kapsamında 26.600 metrekare yol çizgisi yeniledi. Büyükşehir Belediyesi her yıl yıl 250.000 metrekare yol çizgisi yeniliyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi,trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması çalışmaları kapsamındayol çizgisi yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri kentin ana arterlerindeki yolların Karayolları Yatay İşaretleme Standartlarına uygun hale getirilmesi için çalışma gerçekleştirdi. Menderes Bulvarı, Ankara Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı, Acıpayam Bulvarı, Üçgen Köprülü Kavşakları, Ulus Caddesi ve Ali Aygören Bulvarı üzerinde yapılan çalışma ile 26 bin 600 metrekare alanın yol çizgi çalışmaları tamamlandı.
Hedef 250.000 metrekare
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl kent genelinde 150 ton boya ile yaklaşık 250 bin metrekare yol çizgisi yenileme çalışması yaptığı ifade edildi. Sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yenileme çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, yol çizgilerinin uzun süre kalıcılığının korunması için uluslararası standartlarda yapıldığı belirtildi. Çizgilerin; sıcağa dayanıklı, yüzeylere püskürtülmek suretiyle uygulanan ve üzerine serpilen cam kürecikleri sayesinde ışığı yansıtan, gece sürücüler için de parlama özelliğine sahip boyalar ile yapıldığı işaret edildi.
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.