© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile daha güvenli ulaşım

26.600 metrekare yol çizgisi yenilendi Denizli Büyükşehir Belediyesi, trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması çalışmaları kapsamında 26.600 metrekare yol çizgisi yeniledi. Büyükşehir Belediyesi her yıl yıl 250.000 metrekare yol çizgisi yeniliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi,trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması çalışmaları kapsamındayol çizgisi yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri kentin ana arterlerindeki yolların Karayolları Yatay İşaretleme Standartlarına uygun hale getirilmesi için çalışma gerçekleştirdi. Menderes Bulvarı, Ankara Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı, Acıpayam Bulvarı, Üçgen Köprülü Kavşakları, Ulus Caddesi ve Ali Aygören Bulvarı üzerinde yapılan çalışma ile 26 bin 600 metrekare alanın yol çizgi çalışmaları tamamlandı.

 

Hedef 250.000 metrekare

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl kent genelinde 150 ton boya ile yaklaşık 250 bin metrekare yol çizgisi yenileme çalışması yaptığı ifade edildi. Sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yenileme çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, yol çizgilerinin uzun süre kalıcılığının korunması için uluslararası standartlarda yapıldığı belirtildi. Çizgilerin; sıcağa dayanıklı, yüzeylere püskürtülmek suretiyle uygulanan ve üzerine serpilen cam kürecikleri sayesinde ışığı yansıtan, gece sürücüler için de parlama özelliğine sahip boyalar ile yapıldığı işaret edildi.

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER