Büyükşehir ile gönül sofrası Zeytinköy’de
ACIPAYAMRamazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile Denizlilileri buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Zeytinköy Mahallesi’nde kurdu. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi'nde kuruldu. Binlerce vatandaşın buluştuğu gönül sofrasına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı. Başkan Osman Zolan burada vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, istek ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftarın ardından burada bir konuşma yapan Başkan Zolan, “Allah’ım bizleri ramazan ayına kavuşturdu. Rabbim bu güzelliği daim eylesin. Hepimizi Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramı’na eksiksiz ulaştırsın. Ramazan yardımlaşma, dayanışma ve ibadet ayıdır. Allah’ım yapmış olduğumuz ibadetlerimizi, dualarımızı ve hayırlarımızı kabul ve makbul eylesin” diye konuştu.
Başkan Zolan’dan birlik beraberlik mesajı
Başkan Osman Zolan, ramazan ayının güzelliğini, manevi birlikteliğini yaşamanın sevinci ve huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Denizli’mizin ve mahallemizin birçok ihtiyacını çözerek ilerliyoruz. İnşallah daha güzel işler yapmayı da nasip eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.