© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile hem öğrenip hem eğleniyorlar

Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona “Merhaba” dedi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin uzun yıllardır sürdürdüğü Benim Mahallem projesi kapsamındadüzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona “Merhaba” dedi. Kadın, genç ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği kampa katılanlar bir yandan eğlenirken diğer yandan eğitim çalışmalarına katılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi kapsamında ilk kez 2017 yılında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona “Merhaba” dedi. Kadın, genç ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Cankurtaran Yaz Kampı düzenlenen ilk programda misafirlerini ağırladı.Cankurtaran Mesireliğinde düzenlenen programda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Bağbaşı, Kervansaray ve Zeytinköy Mahallesi’nden kampa katılan kadın ve çocuklaryer aldı. Davetlilere ilk olarak Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince temel sağlık, AFAD Denizli İl Müdürlüğü uzmanlarınca da afet yönetimi konularında bilgi verildi. Seminerlerin yanı sıra serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı bulan kadınlara DENMEK eğitmenleri tarafından geleneksel el sanatları kursları tanıtıldı. Kadınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kursları eğitmenlerinin katılımıyla zumba yaparken, çocuklar ise geleneksel oyunlarla gönüllerince bir gün geçirdi.

 

Yaz kampı gelenekselleşti

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda etkinlik ve programlar düzenlemeye devam ettiklerini belirtti. “Benim Mahallem projesi kapsamında bugüne kadar binlerce hemşehrimize ulaştık” diyen Değirmenci, şöyle konuştu: “Cankurtaran Yaz Kampımız artık gelenekselleşen bir hale geldi. Burada başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere gençlerimiz ve çocuklarımız hem birbirinden kıymetli konuklarımızın sunumlarıyla birçok bilgiyi öğreniyor, hem de sosyalleşerek gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Mahalle meclislerimizin daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve yürütme kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu

Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.

Denizli sağlık camiasının acı kaybı

Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.

Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.

Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu

Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.

Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

TÜM HABERLER