© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile kangrene dönen sorunlar tarihe karışıyor

Karşıyaka Mahallesi’nde uzun yıllardır tapu sorunu yaşayan 122 hak sahibi vatandaş için tapu teslim töreni düzenlendi.Büyükşehir BelediyesiMeclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanı Mehmet Çulhaoğlu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez ile tapularını almak için başvurularını tamamlayan mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada uzun yıllardır sıkıntı yaşayan vatandaşların tapu probleminin çözüme ulaşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Vatandaşların tapularının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Zolan, Karşıyaka Mahallesi’nde tapu sorunu yaşayan 122 hak sahibi vatandaşın sorununun çözüldüğünü, başvurularını tamamlayanların tapularına kavuşabileceği müjdesini paylaştı.

 

22 kişi tapusunu teslim aldı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız başvurularını tamamlayarak tapusuna sahip olabilecek. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Allah’ım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Sizlerde güle güle oturun, eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvanız olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah" diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, başvurularını tamamlayan 22 hak sahibi vatandaşın tapularını teslim etti.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER