© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları dolu dizgin devam ediyor

Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de ağırlamaya devam eden Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk oldu. Eğitimci, yazar Selçuk Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluştu. Program öncesi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni de gezen Prof. Dr. Ziya Selçuk’un Denizlililerle buluştuğu programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile davetliler katıldı. Başkan Zolan programın açılış konuşmasında, programa yoğun ilgi gösteren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, “Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarımız her geçen gün güzelleşerek devam ediyor” dedi.

 

 “Eğitim her şeyin başı”

 

Başkan Zolan, “Bugün çok değerli Bakanımız Ziya Selçuk hocamız bizleri kırmayarak buraya kadar geldi, bizleri kırmadı. Sayın Bakanımızın eğitime vermiş olduğu en üst seviyedeki katkı, değer aynı zamanda gençlerimize ışık tutması ve daha ileriye gitmesi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eğitim her şeyin başı, gençlerimiz, çocuklarımız, onlar bizim geleceğimiz. Bu buluşmalarla bir nebze olsun katkı sağlarsak biz kendimizi mutlu addederiz” ifadelerini kullandı.

 

Ziya Selçuk: “Muhteşem bir eser içerisinde, muhteşem işler yapıyorsunuz”

 

Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, eğitimci, yazar Prof. Dr. Ziya Selçuk ise,

Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Denizli‘de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Gördüm ki Sayın Başkan ve çalışma arkadaşları muhteşem bir eser içerisinde muhteşem işler yapıyorlar. Buraya küçük de olsa bir katkı vermek bizim için de vazifedir. Kendilerine huzurunuzda şükranlarımı arz ediyorum. Herkese şükranlarımı sunuyorum, böyle sohbetler, bu tür alışverişler gerçekten çok kıymetli, sağ olun, var olun” dedi.

 

Denizli’de Ziya Selçuk rüzgarı

 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ziya Selçuk, çocuk-ebeveyn ilişkileri üzerine “Kırk Kere Söyledim Ben Ne Söyledim, Çocuğum Ne Anladı” adlı sunumunu yaptı. İzleyenlerin hayranlıkla dinlediği Prof. Dr. Ziya Selçuk anlattığı anekdotlar ve yaşam hikayeleri ile katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı. Programın ardından Başkan Osman Zolan, Prof. Dr. Ziya Selçuk’a günün anısına Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti. Prof. Dr. Ziya Selçuk programın bitiminde sevenleri ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER