Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları’nın konuğu Ziya Selçuk olacak
ACIPAYAMBüyükşehir ile Kültür Buluşmaları Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam edecek. Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan ve alanında uzman isimleri Denizlililer ile buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, eğitimci yazar Prof. Dr. Ziya Selçuk olacak. Program 21 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek. “Kırk Kere Söyledim Ben Ne Söyledim, Çocuğum Ne Anladı” adlı konferansı gerçekleştirecek Prof. Dr. Ziya Selçuk çocuk-ebeveyn ilişkileri üzerine bir sunum gerçekleştirecek.
Başkan Zolan’dan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programı kapsamında önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Selçuk’u ağırlayacak olmanın mutluluğunu mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 21 Aralık 2022 Çarşamba günü düzenleyecekleri programa tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, Denizlililerin istekleri doğrultusunda ülkenin önde gelen isimleri ve değerlerini Denizlililerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.