Büyükşehir ile yaz konseri coşkusu Akvadi’de
ACIPAYAMDenizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akvadi’de düzenlenen konsere katılan vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Işıl Koç’un sahne aldığı yaz konseri bu kez Akvadi’de düzenlendi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Konservatuar Sanatçısı Koç’un seslendirdiği özellikle sevilen popüler şarkı ve dillere pelesenk olmuş efsane şarkılar büyük beğeni alırken vatandaşlar eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşarken, yaklaşık 2 saat süren programda müziğin coşkusu Akvadi’yi sardı. Hareketli şarkılara oynayarak eşlik eden vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
Cuma ve Cumartesi akşamı TRT sanatçısı Ali Çakar sahne alacak
Öte yandan 20 Eylül’e dek sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde 28 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de İncilipınar Parkı’nda, 29 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.00’de ise Adalet Parkı’nda TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Çakar sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilen konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.