© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile yollar daha konforlu ve güvenli

Asfalt seferberliği sürüyorBu sezon 500 km’nin üzerinde asfalt yol hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir tarafında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Çivril ilçesinde asfalt dökümünü inceleyen Başkan Osman Zolan, trafik güvenliğinin ve yol konforunun en üst seviyeye çıktığını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 500 kilometre hedefiyle bir süre önce başlattığı yeni sezon asfalt çalışmaları kentin dört bir tarafında devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanbu kapsamda Çivril ilçesinde yaptıkları asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’aÇivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilk olarak Haydan Mahallesi’ndeki 2 km’lik Nene Hatun Caddesi 1. kat asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, daha sonra Çivril ilçesinin Seraserli-Sundurlu-Irgıllı arasında tamamladıkları 10 km’lik 1. kat asfalt çalışmalarını inceledi.

 

Vatandalar istedi, Büyükşehir yaptı

 

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada 20 km’nin üzerinde olan Çivril ilçesi - IrgıllıMahallesi arasındaki yolun darve konforunun da çok sıkıntı yaratığını, vatandaşların yoğun talebi üzerine geçen yıl bu güzergahın 10 km’lik kısmını asfaltladıklarını hatırlattı. Bu yıl ise Seraserli-Sundurlu-Irgıllı arasında kalan 10 km’lik yolda asfalt çalışması yaptıklarını belirten Başkan Zolan, “Toplamda 20 km olan bu yolunuz yaklaşık on mahalleye hizmet edecek. Bu güzergahtayol genişletme çalışmaları yaptık, trafik güvenliğinive yol konforunu en üst seviyeye çıkardık. İnsanlarımızın ulaşımını daha kolay ve konforlu hale getirdik. Çivril ilçemize ve bu bölgede olan tüm mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Çivril’imiz her geçen gün güzelleşiyor

Bu yıl başlattıkları asfalt çalışmalarının en üst seviyede gayretle sürdüğünü vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bu sene nasip olursa 500 km’nin üzerinde asfalt yol planımız var. Şu anplan dahilinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Allah‘ım kolaylıklar versin. Çivril-Irgıllı yolumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Allah‘ım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Çivril’imiz her geçen gün güzelleşiyor. Denizli’miz ve tüm ilçelerimizdesorunları çözerek, hizmetlerimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER