© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Judo Takımı’nda milli gurur

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 4 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları,2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası'na katılmaya hak kazandı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi̇’nde hafta sonu düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 ilden 904 judoka mücadele etti. Şampiyonaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur63 kg kategorisinde Türkiye ikincisi, Nisa Gökçe Yörük 70 kg kategorisinde ve Ceylin Bayur+70 kg kategorisinde Türkiye beşincisi, Samet Üstündağ ise 90 kg kategorisinde Türkiye yedincisi oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Ümit Milli Takıma seçilen Denizli Büyükşehir Belediye sporlu 4 judoka, 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'ndaay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

 

Başkan Zolan sporcuları tebrik etti

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kenti başarıyla temsil eden judo takımı sporcularını tebrik etti. Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa judo Kupasında Denizli ve Türkiye’yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek judo takımının aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER