© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Kent Konseyi büyüyor

Çevre Meclisive Kentlilik Bilinci Meclisi kuruluyor Marım: “Daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz”Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, genel kurulun ardından yaptığı ilk toplantıda“Çevre Meclisi”ve “Kentlilik Bilinci Meclisi” kurulmasına karar verdi. Yeni dönemde birçok proje ve çalışma hedeflediklerini vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Marım,“Daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 11. Seçimli Olağan Genel Kurulunu tamamlamasının ardından yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Marım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kent Konseyi Meclis Başkanları ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan çalışmalar yapacaklarını ifade eden Marım, “Yeni dönemde sosyal sorumluluk alanında Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Yeni yol haritamızı belirlerken de Denizli’de bulunan bütün STK’lar, meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar yapacağız. Hayata geçireceğimiz projeler ile daha yaşanabilir ve daha mutlu bir Denizli inşa edeceğiz” dedi.


Yeni proje ve çalışmalar

 

Çevre bilinci ve kentlilik kültürünün çok önemli olduğuna değinen Kent Konseyi Başkanı Marım, Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelli Meclislerinin yanı sıra bünyelerinde iki yeni meclis daha kuracaklarını belirterek, “Günümüzde çevre ve kentlilik bilinci konuları üzerinde durulması geleceğimiz için büyük bir önem taşıyor. Denizli’de yaşayan insanların bu şehri sahiplenmesi, aidiyet ile sorumluluk hissiyatının ortaya çıkması toplumumuzdaki değişim ve yeniliklerin ortaya çıkmasında öncü olacaktır. Gelen talepler doğrultusunda kuracağımız Çevre Meclisi ve Kentlilik Bilinci Meclislerimiz ile birçok yeni proje ve çalışma hedefliyoruz. Yeni dönemde Denizlimize katkı sağlayacak çalışmalar yaparak daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER