Büyükşehir koronavirüs mesaisine devam ediyor
ACIPAYAMKoranavirüs tedbirlerini aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin önemli arterlerinden olan Özay Gönlüm Meydanı ve 29 Ekim Bulvarı ile Adalet Mahallesi'nde bulunan Hasan Gönüllü Bulvarı, Bereketler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Servergazi Devlet Hastanesi önü ile Bereket Caddesi’ndeki tüm kaldırım ve yollarda yıkama ve hijyen çalışması gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle talep eden esnafın işyerlerini de dezenfekte eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri otobüs duraklarına da dezenfekte işlemi uyguladı.
Büyükşehir tedbiri elden bırakmıyor
Ekipler ayrıca Başkarcı Mahallesi’nde de talep eden esnafın işyerlerini dezenfekte etti. Bu kapsamda özel korumalı kıyafet giyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkarcı Mahallesi'ndeki Kulaklı Caddesi, Mustafa Kan Caddesi ve Yeniyol Caddesi'nde işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Esnaf ve vatandaşlar Kovid-19'a karşı tedbiri elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.