© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, öğrenim yardımı sonuçlarını açıkladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2022-2023 eğitim-öğretim yılındalise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelikyapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Buna göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile tüm ilçelerde eğitim gören, ekonomik durumu iyi olmayan 5 bin lise ve düzeyindeki öğrenciye 10 ay boyunca aylık 250 lira destek verecek.Denizli Büyükşehir Belediyesinin2022-2023 eğitim-öğretim yılında toplamda vereceği 12,5 milyon TL’lik öğrenim yardımı sonuçlarına www.denizli.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Yapılan değerlendirmede evraklarını eksiksiz getirip, beyan ettiği bilgilerle örtüşen öğrencilere 10 ay boyunca (Eylül-Haziran) 250 TL öğrenim yardımı yapılacak.

 

“Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ettiklerini söyledi. “Gençlerbizim geleceğimiz” diyen Başkan Zolan, “2022-2023 eğitim-öğretim döneminde lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören 5 bin gencimize yapacağımız öğrenim yardımı sonuçları hayırlı ve uğurlu olsun. Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çünkü gençler bizim gözbebeğimiz. Gençlerimizi ne kadar donanımlı hale getirip geleceğe iyi bir şekilde hazırlarsak şehrimiz ve ülkemiz de geleceğe daha güvenle bakar” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER