© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kuruluşunun 30. yılına özel yepyeni bir oyunla tiyatro severlerle buluştu. Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, şehir tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı “Aşk ve Gurur” adlı oyunu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da izledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 30. yaşına yepyeni bir oyunla “Merhaba” dedi. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği Aşk ve Gurur adlı eser, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatro severler ile buluştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın da izlediği oyun ikinci kez görücüye çıktı. Bir konakta yaşanan aşkları ve yanlış anlamalardan doğan karışıklıkların yol açtığı komik durumları anlatan oyun büyük beğeni toplarken, oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlandı.

 

Sanata ve sanatçıya her zaman destek

 

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu oyuncularını tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyunlarını izlemeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER