Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açtı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla ara verdiği tiyatro oyunlarına kaldığı yerden yeniden başladı. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Kahvede Şenlik Var" ve "Kamyon" adlı tiyatro oyunlarını Kınıklı Mahallesi’nde yer alan Amfi Tiyatro’da Kovid-19 tedbirleri kapsamında Denizlili sanatseverler ile buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda tiyatro severin katıldığı oyunlarda seyirciler sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninde ve maske ile oyunu izlemeleri sağlandı. Oyunların sonunda izleyiciler oyuncuları alkış yağmuruna tuttu
Açık Hava’da tiyatro keyfi devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 12 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, sıradan insanların, hayallerini gerçekleştirmek için kalkıştıkları soygunun trajikomik öyküsünü anlatan “Kuaförde Bir Gün” adlı oyunu da sahneleyecek. Oyunu izlemek isteyen sanatseverler http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemlerini gerçekleştirilebilecek.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.