© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü / 140 km asfalt, 120 km kilit parke yolDenizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

140 km asfalt, 120 km kilit parke yol

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı düzenlemesi gibi dev yatırımlarla trafik sorununu sürdürülebilir hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla çalışmalarına devam etti. Geçen yıl Denizli genelinde 140 kilometre asfalt yol yapan Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında vatandaşları kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtaracak 120 kilometre beton kilit parke yol ve kaldırım çalışmasına imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılında hizmete sunduğu ulaşım yatırımları bunlarla da sınırlı kalmadı.

Yeni caddeler ve çevre yolları

Geçen yıl Üçler Bulvarı'nda 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunu Denizlililerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, İlbade – 29 Ekim Bulvarı arasındaki 30 metre genişliğinde yapılan Yeni Cadde'nin açılışını da yaparak bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında hizmete aldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı'nı da tamamlayarak bir ilki gerçekleştirdi. Hacı Eyüplü Mahallesi'nde 45 bin metrekare alanda hayata geçirilen Kamyon ve Tır Garajı bir yandan nakliyecilik sektörünün büyük bir ihtiyacını giderirken diğer yandan şehir içi büyük araç parklanmalarının da önüne geçilmiş oldu.

"Her şey Denizlimiz için"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden itibaren kent trafiğini sürdürülebilir kılmak adına köprülü kavşaklar, yeni çevre yolları, caddeler, alt ve üst geçitler, yerli ve milli trafik yönetim sistemi gibi birçok yatırım yaptıklarını belirterek, söz konusu ulaşım yatırımlarının 2019 yılında da sürdüğünü söyledi. Denizli'nin ulaşımını rahatlatmak için gayretlerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Dünyada parmakla gösterilen marka şehir Denizlimiz yeni yılda da büyümeye ve güzelleşmeye devam edecek. Çünkü biz bu şehre sevdalıyız, her şey Denizlimiz için" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER