© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü / 140 km asfalt, 120 km kilit parke yolDenizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Büyükşehir ulaşım yatırımlarını 2019'da da sürdürdü

140 km asfalt, 120 km kilit parke yol

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında 140 km asfalt yol ile 120 km beton kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile 30 metre genişliğindeki Yeni Caddeyi de hizmete sundu.

Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı düzenlemesi gibi dev yatırımlarla trafik sorununu sürdürülebilir hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla çalışmalarına devam etti. Geçen yıl Denizli genelinde 140 kilometre asfalt yol yapan Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında vatandaşları kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtaracak 120 kilometre beton kilit parke yol ve kaldırım çalışmasına imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılında hizmete sunduğu ulaşım yatırımları bunlarla da sınırlı kalmadı.

Yeni caddeler ve çevre yolları

Geçen yıl Üçler Bulvarı'nda 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunu Denizlililerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, İlbade – 29 Ekim Bulvarı arasındaki 30 metre genişliğinde yapılan Yeni Cadde'nin açılışını da yaparak bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında hizmete aldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı'nı da tamamlayarak bir ilki gerçekleştirdi. Hacı Eyüplü Mahallesi'nde 45 bin metrekare alanda hayata geçirilen Kamyon ve Tır Garajı bir yandan nakliyecilik sektörünün büyük bir ihtiyacını giderirken diğer yandan şehir içi büyük araç parklanmalarının da önüne geçilmiş oldu.

"Her şey Denizlimiz için"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden itibaren kent trafiğini sürdürülebilir kılmak adına köprülü kavşaklar, yeni çevre yolları, caddeler, alt ve üst geçitler, yerli ve milli trafik yönetim sistemi gibi birçok yatırım yaptıklarını belirterek, söz konusu ulaşım yatırımlarının 2019 yılında da sürdüğünü söyledi. Denizli'nin ulaşımını rahatlatmak için gayretlerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Dünyada parmakla gösterilen marka şehir Denizlimiz yeni yılda da büyümeye ve güzelleşmeye devam edecek. Çünkü biz bu şehre sevdalıyız, her şey Denizlimiz için" dedi.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER