© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir usta oyuncuları ağırladı

‘Dikkat Aile Var’ Denizlililerle buluştuDenizli Büyükşehir Belediyesi, sevilen oyuncu Selahattin Taşdöğen ve birbirinden usta oyuncuların sahnelediği ‘Dikkat Aile Var’ adlı tiyatro oyununu Denizlililerle buluşturdu. Oyuna katılan tiyatro severler keyifli bir gece yaşadı.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni dönemde birçok başarılı çalışmaya imza atan yaz sinema günleri, tiyatro, bando gösterileri ve konserler başta olmak üzere kentin kültür ve sanat hayatına can veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tiyatro Balans Ekibi'nin hazırlayıp sahneye koyduğu Dikkat Aile Var adlı tiyatro oyununu Denizlililerle buluşturdu. Haluk Işık’ın kaleme aldığı, Metin Karaman’ın yönettiği Dikkat Aile Var tiyatro oyununda Türk tiyatrosunun usta isimleri Selahattin Taşdöğen, Suna Yıldızoğlu, Murat Ercanlı, Ceren Bayır, Ebru Yıldız ve Suat İnal rol alırken, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’na gelen tiyatro severler keyifli bir gece yaşadı. Oyunun sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, günün anısına Tiyatro Balans Ekibi adına yönetmen Metin Karaman’a Denizli Horozu kaidesi hediye etti.

 

Yaz Sinema Günleri ‘İftarlık Gazoz’ ile devam ediyor

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri, 21 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yönetmenliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği, başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın yer aldığı ‘İftarlık Gazoz’ filmi ile devam edecek. Ücretsiz gerçekleşecek ve davetlilere patlamış mısır ile gazoz ikramının yapıldığı film gösteriminin biletlerinin https://ebilet.denizli.bel.tr/ adresinden temin edilebileceği hatırlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER