© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜKŞEHİR YAZ SPOR OKULLARIKAYITLARI BAŞLIYOR

Kurs kayıtları www.denizli.bel.tr'den yapılacakDenizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Yaz Spor Okulları başlıyor. 22 farklı branşta verilecek spor kurskayıtları 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 08.30'dan itibaren www.denizli.bel.tr adresinden onlineyapılmaya başlanacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yıl boyu vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu spor kursları kapsamında “Yaz Spor Okulları” kayıtları başlıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okullarında 22 farklı spor branşında kurs verilecek. Bu kapsamda atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizleri, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kidsspor branşları vatandaşların tercihine sunulacak. 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren başlayacak kurs kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr'den "Spor Kursları Başvuru Formu" doldurularak yapılacak. 

 

Yüzme kursu kayıtları ilçelerde 20 Haziran, merkezde 21 Haziran’da başlayacak

 

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Kapalı Yüzme Havuzu’ndayapılacak yüzme kursu için kayıtlar 20 Haziran Salı gününden itibaren yapılacak. 21 Haziran Çarşamba gününden itibaren ise İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu,Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek olan yüzme kursu kayıtları başlayacak. 4 Temmuz’da başlayacak spor kursları hakkında mesai saatleri içerisinde 0 258 262 11 22, 0 258 211 00 70 ve 0 258 373 03 67 numaralardan ayrıntılı bilgi alınabileceği ifade edildi.

 

“Spor kenti Denizli”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gerçekleştirdikleri yatırımlarla birlikte Denizli’nin bir spor kenti kimliğine kavuştuğunu ifade ederek, yaz döneminde başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm hemşehrilerini spor kurslarına davet etti. Sağlıklı bir yaşam için sporun olmazsa olmaz olduğunu belirten Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Denizli’mizin spor kenti olması adına bugüne dek şehrimize kazandırdığımız spor tesislerimizle vatandaşlarımıza istediği branşta spor yapma imkanı sunduk. Tüm Hemşehrilerimi sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi spor yapmaya bekliyorum. Şimdidenkurslarımıza katılan herkese başarılar diliyorum" dedi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER