Büyükşehir'de LGS ve YKS kurs kayıtları başladı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 19 Ekim'den itibaren sadece 8 ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursu verecek. Bu kapsamda Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 12. sınıflar ve mezun öğrenciler için TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) sınavlarına hazırlık kursu verilecek. Karaman, Yenişehir, Sevindik, Fatih, Anafartalar, Kayıhan, Gökpınar ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezlerinde ise 8. sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kursu verilecek. 19 Ekim'de başlayacak kurs kayıtlarının öğrencilerin gideceği sosyal etkinlik merkezinde yaptırabileceği belirtildi.
Sınıf mevcudu en fazla 10 kişi ile sınırlandırılacak
Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında liseye giriş sınavlarına hazırlanacak öğrencilerin yer alacağı sınıfların mevcudunun en fazla 10 kişi ile sınırlandırılacağı, pandemi kurallarına uygun bir şekilde mesafeli oturma düzeni, maske ve hijyen kurallarına uygun bir eğitim gerçekleştirileceği ifade edildi. Kayıtların sınırlı tutulduğu açıklanırken, sınıfların dolması ile birlikte yeni kayıt alınmayacağı belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.