Büyükşehir’den 100 milyon liralık dev yatırım
ACIPAYAMBüyükşehir20 yeni otobüs aldı, ulaşım filosunu 258’e çıkardıBaşkan Zolan: “Her şey vatandaşlarımız için” Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda kullandığı araç filosuna 20 yeni otobüs daha ekleyerek toplam otobüs sayısını 258’e çıkardı.Hemşehrilerininucuz ulaşım hizmeti alması ve omuzlarındaki yükün artmaması için çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız için her şeyi feda etmeye, her şeyi seferber etmeye gayret ediyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesişehir içi toplu ulaşımda kullandığı araç filosuna 20 yeni otobüs daha ekledi. Bu kapsamda, yeni otobüslerin teslim töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde düzenlendi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir BelediyesiUlaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir BelediyesiGenel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, davetliler ve Ulaşım AŞ çalışanları katıldı. Bir süre otobüsleri inceleyip bilgi alan Başkan Osman Zolan, şoförlerle de sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı açıklamada toplu ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, Denizlililerin şehir içi ulaşım ihtiyaçlarını güvenli ve konforlu bir şekilde karşılamaya devam ettiklerini söyledi.
Denizli’nin plaka kodu 20, telefon kodu 258
Denizli’de toplu taşımayatalebin artarak devam ettiğini, bunun da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Zolan, şehirlerde toplu ulaşım kullanılmasının trafik yoğunluğu ve hava kirliliğine olumlu katkılarından bahsederken, vatandaşlar açısından ise ekonomik olduğunu belirtti. Toplu taşımaya yoğun talep karşısında araç sayısını arttırmaya karar verdiklerini ve 12 metrelik son model 20 yeni otobüs ilavesi yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Biliyorsunuz Denizli’mizin plaka kodu 20. 20 yeni otobüste ilavesiyle otobüs sayımız 258’e ulaştı ve 258 de bizim şehirlerarası telefon kodumuz. Böyle bir noktaya gelmiş olduk” dedi. Vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak için böyle bir yatırım yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, “Ulaşımbizim açımızdan da kolay bir iş değil, şehirlerde ulaşımı sağlamak çok çok zor. Araçlarımızı arttırsak bileulaşımda bazen aksamalar olabiliyor” diye konuştu.
Amaç: Ucuz ulaşım hizmeti vermek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞkapsamında vermiş oldukları belediye otobüsü hizmetlerinden ayda 25 milyon liraya yakın zarar edildiğini belirten Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız ucuz ulaşım hizmeti aslın, omuzlarındaki yük artmasın noktasında bu zararı kendi bünyemize çekiyoruz. Büyükşehir’den aktardığımız bütçelerle zararı kapatmaya çalışıyoruz. Ayda 25 milyon lira, yıl bazında baktığımızda 300 milyon liraya yakın bir zarar. Az değil ama önemli olan vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmet vermek, doğru, güvenli, konforlu ve dikkatli bir şekilde, kaza bela olmadan ulaşımlarını sağlamaktır. Biz bu noktaya odaklanıyoruz ve vatandaşlarımızın omuzuna yük getirmemek için gayret sarf ediyoruz.” Söz konusu yatırımın yaklaşık 100 milyon lira olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Bunlarda ayrı bir maliyet ama biz vatandaşlarımız için her şeyi feda etmeye, her şeyi seferber etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı, huzuru, konforu ve ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olmaya devam edeceğiz. Allah’ım yolumuzu açık etsin, kaza bela vermesin ve bu 20 yeni aracımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.