Büyükşehir’den 15 Temmuz sergisi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz’da yaşanılan demokrasi destanı ve kahramanlıkların anlatıldığı sergide Denizli ve Türkiye’nin farklı illerinden çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ne Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Garnizon Komutan Vekili İstihbarat Albay Aziz Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve beraberindekiler ile vatandaşlar katıldı. Vali Atik, Başkan Zolan ve beraberindekiler sergide bulunan fotoğrafları inceleyerek 15 Temmuz 2016'da Denizli ve Türkiye'de yaşanılanları yad etti. Protokol üyeleri daha sonra burada bulunan 15 Temmuz Anı Defterini imzaladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik basın mensuplarına yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Türk milletinin sokaklara ve meydanlara inerek hain darbe girişimine karşı tek vücut olduğunu anlattı.
Sergide Türk milletinin kahramanlıkları anlatılıyor
Vali Atik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah şehitlerimize rahmet eylesin, bu vatan kolay vatan olmadı. Biz zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödüyoruz. Ama tarihimizin hiçbir döneminde böyle bir yapıyla karşılaşılmamıştır. O gün Türk milletinin olağanüstü gayretiyle bu girişim sonuçsuz kılınmıştır.” Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde Denizli ve Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı 40 fotoğraf bulunuyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.