Büyükşehir’den 7 bin kişilik iftar sofrası
ACIPAYAMBaşkan Zolan: " Denizli’miz ve ülkemiz hep ileriye gitsin"Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Mahallesi’nde kurduğu iftar programında 7 bin kişiyi ağırladı. Binlerce vatandaşla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek “Denizli’miz ve ülkemiz hep ileriye gitsin” dedi
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Karahasanlı Mahallesi’ne taşındı. Hilal Cami önünde düzenlenen iftara, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler iftara gelen vatandaşları tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik etti. Binlerce vatandaşın aynı sofrada buluşmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ramazan ayı boyunca yapılan ibadet ve duaların kabul ve makbul olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, “Geleneksel olarak her sene burada yaptığımız iftar muhteşem oldu. Davetimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte iftar yaptığım zaman kendimi çok mutlu hissediyorum. Bu güzelliğimiz daim olsun. Denizli’mizi her geçen gün güzelleştiriyoruz. Denizli’miz nereden nereye geldi. Yeşil alanı, doğal gazı, altyapısı, üst yapısı, köprülü kavşakları, giriş ve çıkışları, spor alanlarıyla her noktaya dokunduk. Bu hizmetleri Allah’ım sürdürmeyi nasip etsin" diye konuştu.
"Denizli’miz ve ülkemiz hep ileriye gitsin"
Denizlililerin şimdiden Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Zolan, "Bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle, dostlarınızla beraber şeker tadında mutluluk için Allah’ım sizlere bayram yaşamayı nasip etsin. Bir ve beraber olduğumuz sürece inşallah birçok güzelliği yapmayı, amaçladığımız hedeflere de ulaşmayı da Allah’ım nasip etsin. Denizli’miz ve ülkemiz hep ileriye gitsin" dedi.
Tin: “Denizli, Türkiye’nin incisi oldu”
Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, ramazan boyunca Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu gönül sofralarından dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, "Öncelikle Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ailecek birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı geçirmeyi Allah nasip etsin. Öncelikle Osman Zolan Başkanımız Denizli’mizde çok güzel hizmetler yaptı, altyapısıyla, üstyapısıyla, Denizli’mizi bugünlere getirdi, Ege Bölgesi’nde ve Türkiye’de parmakla gösterilen Türkiye’nin incisi oldu. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.