© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den arşiv resimleri sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1996, 1997 ve 1998 yıllarında gerçekleştirilen Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi'nde yer alan 42 eseri Denizlili sanatseverlerle buluşturdu. Sergi 31 Ocak 2020 Cuma gününe kadar açık kalacak.

Büyükşehir'den arşiv resimleri sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1996, 1997 ve 1998 yıllarında gerçekleştirilen Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi’nde yer alan 42 eseri Denizlili sanatseverlerle buluşturdu. Sergi 31 Ocak 2020 Cuma gününe kadar açık kalacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1996-1998 yılları arasında Denizli’de gerçekleştirilen Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi’nde yer alan 42 eseri Denizlili sanatseverler ile buluşturuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin arşivinde bulunan resimler Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda görücüye çıktı. Sergide Türk ressamlar Yaşar Çallı, Çiğdem Çallı, Yasemin Sözer, Yılmaz Kahraman, Ömür Eke ve Aykut Örs gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda yabancı ressamın eserleri sergileniyor. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu sergi 31 Ocak Cuma günü saat 18:00’e dek ziyaret edilebilecek.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER