© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den Atatürk’ü Anma Özel Konseri

Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldıDenizli Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla “Atatürk’ü Anma Özel Konseri” düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu,Ulu Önder’in sevdiği şarkıları seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla “Atatürk’ü Anma Özel Konseri”düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği KoroŞefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki dev kadro Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türküleri seslendirdi. Koro ve solo eserlere izleyenler de hep bir ağızdan eşlik etti. Büyük beğeni toplayan anma konserinde Büyük Önder’in hayatından kesitler de anlatıldı.

 

Yaşasın Cumhuriyet

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci,Ulu Önder’i anmak ve anlamak için burada olduklarını belirterek, “Aramızdan ayrılalı 85 yıl oldu ama her geçen yıl Ata’mıza olan özlemimiz artıyor. Bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi. 2023’ün özel bir yıl olduğunu belirterek bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılını kutladıklarını hatırlatan Değirmenci, şöyle konuştu: “Gururluyuz. Türkiye yüzyılı. İnşallah nice yüzyıllar Cumhuriyetimiz yaşayacak. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, bu vatan için fedai can eyleyen tüm aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi şükranla, minnetle anıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet.” Konuşmanın ardından Değirmenci, KoroŞefi Çağdaş’a üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide verdi.

 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER