Büyükşehir'den berber ve kuaförlere koruyucu set
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan il genelindeki 2000 berber, kuaför ve güzellik salonlarına içerisinde maske ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set verdi.
Büyükşehir'den berber ve kuaförlere koruyucu set
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan il genelindeki 2000 berber, kuaför ve güzellik salonlarına içerisinde maske ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set verdi.
Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirlerle örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan berber, kuaför ve güzellik salonlarını unutmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen Denizli merkez ve ilçelerde bulunan 2000 berber, kuaför ve güzellik salonu için koruyucu setler hazırladı. Maske ve dezenfektanın yer aldığı koruyucu setler Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı. Dağıtım çalışmaları merkez ilçelerin yanı sıra 17 ilçede faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonunu kapsıyor. Esnaflar uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu kolaylığı sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
“Tedbiri elden bırakmayalım”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kovid-19 ile mücadeleye devam ettiklerini, vatandaşların da tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirtti. Normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen esnafa yönelik bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, “Güzel günlere kavuşmamız yakın. Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Sevdiklerimizi kaybetmeden yine bir arada olmak için biraz daha sabır” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.