© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Buldan’a 170 milyon liralık dev kompleks

Buldan’a çok yakışacakBaşkan Zolan: “Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik”Denizli Büyükşehir Belediyesinin Buldan ilçesinde içerisinde otogar, gençlik ve kültür merkezi ile sosyal tesis barındıran dev kompleksin temeli atıldı. Dev tesisin 170 milyon liralık bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Buldan ilçesinde hayata geçireceği, içerisinde otogar, gençlik ve kültür merkezi ile sosyal tesis bulunan dev kompleksin temeli törenle atıldı. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, meclis üyeleri, davetliler ve ilçe sakinleri katıldı. BaşkanZolan burada yaptığı konuşmada Buldan ilçesinin başta tekstil, turizm ve tarım olmak üzere pek çok güzelliği içerisinde barındırdığına ifade etti. Buldan’ın turizme kazandırılan tarihi konaklarının yanı sıra, üzüm, kestane gibi marka değerlerinin bulunduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Bugüne kadar Buldan’ımıza birçok hizmetkazandırdık. Vatandaşlarımızın ayağı, toza çamura değmesin diyerek ilçemize 500 bin metrekare kilit parke taşı,180 kilometrenin üzerinde asfalt yol yaptık. Bunların yanında sosyal tesisler, halı sahalar, spor alanları inşa ettik, inşa etmeye de devam ediyoruz” dedi. 

 

Dev kompleks

 

Mevcut ilçe otogarının Buldan’ın ihtiyaçlarına yanıt vermediğini ifade eden Başkan Zolan, söz konusu proje ile içerisinde toplantı salonlarının da yer aldığı bir gençlik ve kültür merkezi inşa edeceklerini anlattı. Başkan Zolan, “Burada inşallah otogarımız olacak, otoparkımız olacak. Otoparkımız ve üstü inşallah pazar zamanlarında pazaryeri olarak kullanılacak ve 575 kişilik de konferans salonumuzu inşa edeceğiz.İhalemizi yaptık, yapımı başladı ve inşallah 2024’ün sonunda buranın açılışını yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” diye konuştu.Dev tesisin 170 milyon liralık bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Zolan şöyle konuştu: “Bizler gerçek belediyecilik yapmaya çalışıyoruz.Bu güne kadar algı belediyeciliği yapmadık, biz eser ve hizmet siyaseti yaptık.Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik.”

 

Güler yüzle hizmet

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini ifade ederek, Buldan’a yakışacak yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diledi. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, Buldan’ın sanayisiyle, turizmiyle yarınlara değer katan bir ilçe olduğunu söyleyerek, önümüzdeki 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile güler yüzlü hizmete devam edeceklerini belirtti.

 

Dualar eşliğinde temel atıldı

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan Otogar, Gençlik ve Kültür Merkezi’nintemeli atıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra inşaat alanında bir süre incelemelerde bulundu. Öte yandan Başkan Zolan açılış öncesi beraberindekiler ile birlikte Buldan ilçe pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada esnafı da ziyaret eden başkan Zolan vatandaşların dertlerini dinledi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER