Büyükşehir’den Emre Aydın konseri
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun dolu dolu yaşanması için düzenlediği birbirinden özel programlarına rock müziğin en güçlü temsilcilerinden Emre Aydın konseri ile devam etti. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konser programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile çok sayıda davetli ve onbinlerce vatandaş katıldı. Denizli’de Cumhuriyet’in 99. yıldönümü coşkusunun doyasıya yaşandığı gece birbirinden güzel eserleri Denizlililer için seslendiren Emre Aydın, güçlü sesi ile sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Meydanı dolduran onbinlerce vatandaş ünlü sanatçının duygusal ve hareketli şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Bu güzel akşamda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa teşekkür eden Emre Aydın, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, daim olsun, sonsuza kadar sürsün” dedi.
Başkan Zolan: "Bu topraklar için can verildi, kan verildi”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içinde kutladıklarını belirterek, “Tam 99 yıl önce bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Malazgirt’ten Çanakkale’ye bu topraklar için can verildi, kan verildi, Bu ülke, bu bayrak, bu vatan için çok bedeller ödendi. Ve biz bu bedeler sayesinde hür ve bağımsız yaşıyoruz. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını veren şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bize düşen bu emanete, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ilelebet payidar kılmaktır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
“Cumhuriyetimizin 1’nci asrına doğru ilerliyoruz”
Birkaç saat sonra 100. yılın ilk saatlerinin başlayacağını belirten Başkan Zolan şöyle konuştu: “Artık Cumhuriyetimizin 1’nci asrına doğru ilerliyoruz. İnşallah seneye, daha güçlü bir şekilde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.” Konuşmanın ardından Başkan Zolan sevilen sanatçı Emre Aydın’a teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.