Büyükşehir’den geleceğe nefes olacak fidanlar
ACIPAYAMDoğave çevre yatırımlarıyla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi,Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’nde ağaçlandırma çalışması yaptı. Vatandaşların dinlenip, sağlıklı ve güzel vakit geçireceği alanda düzenlenen fidan dikimine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanile beraber Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mustafa Avcı, Cumalı Mahallesi Muhtarı Hasan Kulatay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bir süre Cumalı Mahallesi sakinleriyle sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan özellikle yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların yoğun talebi üzerine başlatılan ağaçlandırma çalışmasının 2 bin 500 metrekarelik alanı kapsadığı belirtildi.
Çocuklara fidanlara iyi bakın tavsiyesi
Mahalle sakinleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan, daha sonra hep birlikte fidan dikimine katıldı. Çocuklarla birlikte fidan dikerek ilk can suyunu veren Başkan Zolan, ağaçların da çocuklarla birlikte büyüyeceğini belirterek, fidanlara iyi bakmaları tavsiyesinde bulundu. Tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, vatandaşların talebi üzerine başlattıkları çalışmayla güzel bir düzenleme yapıldığını söyledi. Mahalle sakinlerinin özellikle hafta sonları dinlenip nefes alabilecekleri bölgede ağaçlandırma çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, fidanların geleceğe nefes olacağını vurguladı.
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.