Büyükşehir’den muhteşem 30 Ağustos konseri
ACIPAYAMDenizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl coşkusu Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Fatma Turgut konseri ile kutlandı. Konserden saatler önce başta gençler olmak üzere 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nını doldurmaya başlayan vatandaşlar sevilen sanatçı Fatma Turgut’un sahneye çıkmasını heyecanla bekledi. Meydanı dolduran onbinlerce Denizlili, sevilen sanatçı Fatma Turgut’un sahneye çıkmasını alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Fatma Turgut, muhteşem sesi ve sevilen şarkılarıyla 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini topladı, Denizlililer 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşadı. Sanatçı tarafından sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konsere katılanları selamladı. Başkan Zolan, meydanda uzun süredir bu kadar yoğun bir kalabalığın bir arada olmadığını belirterek, sevilen sanatçı Turgut’a “Denizli’ye hoş geldiniz” dedi.
Başkan Zolan: “Ülkemize, bayrağımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız”
Bugünün çok özel olduğunu ifade eden Başkan Zolan, meydanı dolduran onbinlerce Denizliliye seslenerek, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkan Zolan, “Tam 100 yıl önce bugün düşman darmadağın edildi, ülkemiz işgalden kurtuldu ve bağımsızlığımız kazanıldı. Bugün burada bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunu 100 yıl önce vatanı için canını veren ecdadımıza borçluyuz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu güzel ülkemize, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.
Fatma Turgut: “Bir tarafım Denizlili”
Sanatçı Fatma Turgut ise, anneannesinin Acıpayam, dedesinin ise Çallı olduğunu anlatarak, “Benim bir tarafım Denizlili. Küçükken Denizli’ye çok gelip giderdim. Bugün burada olduğum için çok mutluyum, çok güzel ağırlandık, çok teşekkür ederim” dedi. Sanatçı Turgut ile selfie çektiren Başkan Zolan daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.