Büyükşehir’den nostalji dolu ramazan gecesi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı etkinliklerine eskileri aratmayan nostalji gecesi ile devam etti. Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türk sinemasının kulaklarımıza aşina olan ezgilerinin seslendirildiği “Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları” konseri düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları sahne aldı. Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Türk sinemasının kulaklarımıza aşina olan ezgileriniseslendirdi. Büyük beğeni toplayan Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları ile izleyiciler nostalji dolu bir ramazan gecesi geçirdi.
Fatma Yıldız Salonu çocukları ağırladı
Öte yandan Büyükşehir’le Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatma Yıldız Salonu’nda ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndan Faik Ertener’in kaleme aldığı ve yönettiği "Siz Ne Dersiniz?" adlı müzikli danslı çocuk oyununun ikinci gösterimi sahnelendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi saat 20.30’dan itibaren dolu dolu etkinliklere sahne olurken, ateşbaz gösterileri vatandaşların en çok ilgisini çeken programların başında geldi. Vücudunda gezdirdiği alevlerle geceyi aydınlatan ateşbazın heyecan veren gösterisi yürekleri ağıza getirdi.
Büyükşehir sevilen sanatçıları Denizlililerle buluşturuyor
Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bugün ve hafta sonu yine ünlü isimleri ağırlayacak. Bugün (15 Nisan Cuma) Fatih Erkoç’un sahne alacağı kongre merkezinde 16 Nisan Cumartesi günü tasavvuf musikisinin sevilen sesi Ahmet Özhan, 17 Nisan Pazar günü ise şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri eşsiz sesiyle Denizlililerle buluşacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser ve şiir dinletisi programları saat 21.30’da başlayacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.