Büyükşehir’den Ramazan Bayramı tedbirleri
ACIPAYAMOtobüsler bayramda ücretsizDenizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram tatillerini rahat ve huzur içinde geçirebilmeleri için tüm tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi hizmet veren belediye otobüsleri Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı tatili geçirebilmeleri için tüm tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Dairesi ile Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğübaşta olmak üzere tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturuldu. Bayram tatili boyunca görev yapacak ekiplere "Alo 153" telefon hattından ulaşabileceği belirtilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve Büyükşehir DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" nöbetçi ekiplerle hizmet verecek.
21-22-23 Nisan’da belediye otobüsleri ücretsiz
Denizli’de vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için de tedbir alındı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi hizmet veren belediye otobüsleribayram boyunca ücretiz olacak.Buna göre 21-22-23 Nisan 2023 tarihlerinde belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.
Mezarlıklar da unutulmadı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bayramlarda yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda da bakım çalışması yaptı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri her yıl rutin olarak yaptığı kent merkezi ile tüm ilçeler ve bağlı mahallelerindeki mezarlıklarda yabani ot temizliği gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Asri Mezarlık'ta bulunan asker ve polis şehitlikleri ile kent merkezi dışındaki ilçelerde bulunan şehitlikleri de unutmadı, şehitlerin ebedi istirahatgahlarında da bakım, temizlik ve çiçeklendirme çalışması yapıldı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.