© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den sıcak yaz akşamlarını serinleten konserler

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca kentin farkı noktalarında düzenleyeceği yaz konserleri başladı.Konservatuar sanatçısı Ahmet Nuri Çağdaş söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 14 Eylül’e dek kentin yoğun olarak ziyaret edilen noktalarında düzenleyeceği yaz konserleri başladı. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Nuri Çağdaş, 19 Temmuz Cuma günü İncilipınar Parkı’nda, 20 Temmuz Cumartesi günü ise Adalet Parkı’nda sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser programında birbirinden güzel Türk sanat müziği eserleri seslendiren sanatçı Çağdaş, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Denizlililer sıcak yaz akşamını serinleten ezgilere hep birlikte eşlik ederken, konser büyük beğeni topladı.

 

Konserler 14 Eylül’e kadar sürecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının her hafta cuma ve cumartesi günü sahne alacağı yaz konserleri 14 Eylül’e dek sürecek. Saat 21.00’de başlayacak konserler İncilipınar ve Adalet Parkı ile Akvadi, KYK Amfi Tiyatro ve Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenecek.

 

 

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2024 YAZ KONSERLERİ

 
 

SIRA NO

TARİH

GÜN

SANATÇI

KONSER YERİ

SAAT

 

1

31 Temmuz 2024

ÇARŞAMBA

AHMET ALGÜN

AKVADİ

21:00

 

2

2 Ağustos 2024

CUMA

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

3

3 Ağustos 2024

CUMARTESİ

AHMET ALGÜN

ADALET PARKI

21:00

 

4

7 Ağustos 2024

ÇARŞAMBA

SADİ CESUROĞLU

ÇINAR MEYDANI

21:00

 

5

9 Ağustos 2024

CUMA

SADİ CESUROĞLU

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

6

10 Ağustos 2024

CUMARTESİ

SADİ CESUROĞLU

ADALET PARKI

21:00

 

7

14 Ağustos 2024

ÇARŞAMBA

İSMAİL BARKAN

KYK ANFİ

21:00

 

8

16 Ağustos 2024

CUMA

HAKAN EYİDEN

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

9

17 Ağustos 2024

CUMARTESİ

İSMAİL BARKAN ( THM KORO )

ADALET PARKI

21:00

 

10

23 Ağustos 2024

CUMA

IŞIL KOÇ

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

11

24 Ağustos 2024

CUMARTESİ

IŞIL KOÇ

ADALET PARKI

21:00

 

12

6 Eylül 2024

CUMA

SADİ CESUROĞLU

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

13

7 Eylül 2024

CUMARTESİ

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ ( TSM KORO )

ADALET PARKI

21:00

 

14

11 Eylül 2024

ÇARŞAMBA

HAKAN EYİDEN

ÇINAR MEYDANI

21:00

 

15

13 Eylül 2024

CUMA

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

21:00

 

16

14 Eylül 2024

CUMARTESİ

KENT ORKESTRASI

ÇINAR MEYDANI

21:00

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER