Büyükşehir’den yeni açılan işletmelere tanıtım desteği
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi eşine az rastlanır bir projeyle kent genelinde yeni işletmeye açılan esnafa tanıtım desteği vermeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi ve Zabıta Dairesi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçen proje ile kent genelinde yeni açılan işletmeler ilçe belediye başkanlıkları aracılığı ile kayıt altına alınıyor. Daha sonra söz konusu işletmelerin adı, faaliyet alanları ve açık adresleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr adresine giriliyor. Ana sayfada bulunan “Yeni Faaliyete Geçen Firma ve İşletmeler” linkiyle girilen bölümde Denizli’nin 19 ilçesinde yeni açılan işletmeler görülürken, burada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın hayırlı olsun mesajı da yer alıyor. Listenin yeni işletmeler açıldıkça arttığı ifade edilirken, söz konusu firmaların tanıtımının 1 ay boyunca sayfada kalacağı belirtildi.
Başkan Zolan’dan işletmelere hayırlı olsun mesajı
Tanıtım sayfasında, “Yeni açılan işletmelerimize hayırlı işler, bol kazançlar dilerim” mesajını yayımlayan Başkan Zolan, projenin hayırlı olmasını diledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden beri iş dünyasının, esnafın ve tüm vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Ahilik kültürünün sağlam temellerinden gelen Denizli esnafımız ve tüm ticaret erbabımızın önünü açmaya ve zor günlerinde yanında olmaya devam ediyoruz. Özellikle pandemi döneminde nakit hibe, içme suyu ve atık su ücretlerinde indirim, kira, sağlık kiti, dezenfeksiyon gibi birçok projemizle destek olduğumuz esnafımız için tanıtım çalışmamızı da hayata geçirdik. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.