© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’denCumhuriyet’in 100. Yılına özel Gençlik Festivali

Bu festival kaçmazBüyükşehir’den 6 günde 16 konserDenizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 6 gün boyunca birbirinden renkli müzik grupları ve sanatçıların toplam 16 konser vereceği ücretsiz festivale tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 3-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nde birbirinden renkli grup ve sanatçıların yer aldığı 16 ayrı konserprogramı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, organizasyonun ilk 4 gününde (3-6 Ekim tarihleri arasında) düzenlenecek konserler KYK Amfi Park’ta yapılacak. 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek konserler ise Pamukkale Üniversitesi Rektörlük önünde düzenlenecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek festival programı ise şöyle: “3 Ekim Salı KYK Amfi Park Elif Can Yıldız saat 19.00,Pangea saat 20.30, Tekil-a saat22.00’de sahne alacak. 4 Ekim Çarşamba KYK Amfi Park Elif Buse saat 19.00, Bir Kişi Arkeolog saat 20.30, Dikkat Band saat 22.00’de sevenleriyle buluşacak. 5 Ekim Perşembe KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de festival kapsamında dinleyicileriyle bir araya gelecek. 6 Ekim Cuma günü ise Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak.

 

Birbirinden keyifli konserler gençleri bekliyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nin son iki günü ise PAÜ Rektörlükönünde düzenlenecek. Festival kapsamında 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da gençler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyidenve sevilen şarkıcı Aydanur ile sahne alacağı pop ve arabesk şarkıları konseri ile buluşacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişler ücretsiz olacak.

 

Kültür ve sanat şehri Denizli

 

Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü Denizli’de doya doya kutlamak istediklerini ve pek çok etkinliğe imza atacakları müjdesini paylaşanBaşkan Zolan, “Gözbebeğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına yakışan birbirinden özel ve güzel etkinliklere imza atacağız. Bu kapsamda ilk olarak kültür ve sanat şehri Denizli’mizde çok özelbir festival düzenliyoruz. Festivalimizde sevilen sanatçılarımız gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için sahne alacak. Cumhuriyetimizi hep birlikte coşku içinde kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimi festivalimize bekliyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER