Büyükşehir’e gururlandıran ödül
ACIPAYAMBüyükşehir İtfaiyesi’ne Devlet Üstün Fedakarlık MadalyasıDenizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde gösterdiği çalışmalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ile ödüllendirildi. Başkan Zolan, kendilerini gururlandıran Büyükşehir İtfaiyesi’ni tebrik etti.
Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Divan Başkanlığı’na Mehmet Tosunoğlu, Divan Üyelikleri’ne Veli Ünver ve İbrahim Onur Yıldırım seçilmiş olup, seçilen Divana toplantı tutanaklarının imzalanması yetkisi oybirliği ile verildi. 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Toplantıda Denizli OSB Yönetim Kurulu faaliyetlerini Bölge Müdürü Ahmet Taş, slayt eşliğinde sundu. Taş, yaptığı sunumda; “OSB’lerin kendi aralarında yardımlaşmalarını ve ortak sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak üzere kurulan OSB Üst Kuruluşu ve diğer OSB’ler ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile olan ikili ilişkileri sürekli olarak en üst seviyede tutma gayreti içinde oldu. Bilindiği üzere yasal mevzuat çerçevesinde Bölgemiz sınırları içerisindeki tüm sanayicilerimizin dünya ölçeğinde rekabet edebilmeleri için minimum maliyetle üretim yapmak zorunda olduğunun bilincindeyiz. Sanayicinin en önemli girdilerinden birisinin enerji olması nedeniyle Yönetim Kurulumuz, sanayicimizin ucuz elektrik kullanabilmesi için her türlü gayret ve özveriyi göstermekte olup, OSB’mizi uluslararası standartlara ulaştırmak amacıyla çalışmalarına ilk kuruluş yıllarında olduğu gibi, özveri, gayret ve heyecanla devam etmektedir” dedi.
OSB’nin 2022 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu ve Yeminli Mali Müşavir Raporları, Bilanço, Gelir - Gider Hesapları Tablosu, 2023 yılı Tahmini Bütçesi, Yönetim aidatları, Hizmet bedelleri ile 2023 yılı Çalışma Raporu programı görüşülerek onaylandı. Genel Kurul sonunda açıklama yapan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Abdülkadir Uslu da, Başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmada şeffaflığı ilke edindiklerini belirtti. Uslu, “Denizli OSB’de yapılan tüm eserlerin Bölgemize hizmet için bir takım halinde, tüm yöneticilerimizle gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen sanayicilerimize teşekkür ederim” dedi.
Toplantı sonrası açıklama yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı ise “Sivil Toplum Kuruluşu olarak değerlendirebileceğimiz Bölgemiz, temsil ettiği kitlenin büyüklüğü ve ülkemiz ekonomisindeki yeri ve öneminin bilincinde olan Yönetim Kurulumuz; OSB`lerin kendi aralarında yardımlaşmalarını ve ortak sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak üzere kurulan OSB Üst Kuruluşu ve diğer OSB’ler ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile olan ikili ilişkileri sürekli olarak en üst seviyede tutma gayreti içinde oldu” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.