Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor
ACIPAYAM
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinde hayata geçirdiği sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak ilçe merkezindeki Çarşı Cami Caddesi’nde tamamladıkları sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan buradaki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra sıcak asfaltla buluşturarak güvenli ve konforlu bir güzergaha kavuşturdukları Huzur Bulvarı ile Namık Kemal Caddesi’nde bir süre gezdi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Zolan vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.Toplamda 3 kilometrelik 3 ayrı cadde için 6 bin ton sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.
Büyükşehir yatırımları hız kesmeden devam ediyor
Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında ihtiyaç olan yatırımları yapmaya hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Acıpayam ilçesindeki ana caddelerde doğal gaz çalışmaları, elektrik hatlarının yer altına alınması ve su hatlarının değişmesi ile yol konforunun bozulduğunu anlatan Başkan Zolan, “Acıpayam her geçen gün büyüyen ve şehir havasına bürünen bir ilçemiz. Acıpayam’da asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı yaptık ve 3 caddemizi de tamamlayıp hizmete aldık.Kaldırımlarımızı düzenledik yollarımızı sıcak asfaltla buluşturup trafiğe açtık. Acıpayam’a hayırlı olsun. Acıpayam’a yakışanı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Acıpayam’a hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlarımızın daha sağlıklı ve daha konforlu bir ulaşım ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz. Acıpayam, kendi içinde bir sürü güzelliği barındırıyor. Biz Acıpayam ilçemize hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Acıpayam ve diğer ilçe ve tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Nerede neye ihtiyaç varsa hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.