Büyükşehir’in en renkli festivali 3. kez düzenlenecek
ACIPAYAMÜreten Kadınlar Festivali başvuruları başlıyorBüyükşehir’den kadın girişimcilere çağrıDenizliBüyükşehir Belediyesinin 3’ncü kez gerçekleştireceği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali, 19-20-21 Ocak 2024’te düzenlenecek. El emeği göz nuru ürünlerini sergileyerek aile ekonomilerine katkıda bulunmak isteyen kadın girişimciler,festivalde yer almak için 11-17 Aralık tarihleri arasında www.denizli.bel.tr adresinden ücretsiz başvuru yapabilecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilkini geçen Eylül ayında düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali yoğun talep üzerine üçüncü kez gerçekleştirilecek. Türk el sanatlarıyla uğraşan kadın girişimci ve kadın sanatkârların desteklenmesi, gelişmelerine yardımcı olunması, unutulmaya yüz tutmuş sanat ve zanaatların yaşatılması ve aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla gerçekleşen Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin üçüncüsü 19-20-21 Ocak 2024’te düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak festivalde yer almak isteyen kadın girişimciler 11-17 Aralık tarihleri arasında online olarak www.denizli.bel.tr adresinden ücretsiz başvuru yapabilecek.
Tüm sorularınız için: 0 (258) 280 25 34-36
Denizli’nin en renkli organizasyonuna sadece kadınların müracaat edebileceği belirtilirken, festivalde yer almaya hak kazanan girişimcilerin 3 gün boyunca satış standının başındabulunacağını taahhüt etmesi isteniyor. Başvuruda,girişimci kadınlarınürettikleri ürün ya da hangi alanda satış yapacağını belirtmesi,merak ettikleri tüm sorular için ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin 02582802534-36 numaralı telefonlarını araması gerekiyor.
“Kadınlar başımızın tacı”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı OsmanZolan, ilkini geçen Eylül ayında gerçekleştirdikleri Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’ne yoğun ilgi olduğunu söyledi. Kadın girişimcilerin yoğun talebi üzerine üçüncüsünü gerçekleştirecekleri festivale tüm girişimci kadınları davet eden Başkan Zolan, “Üreten kadınlarımızın imkanlarını artırmak için gayret ediyoruz. Kadınlar başımızın tacıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışan, üreten kadınların yanında olmaya devam edeceğiz. Kadınların güçlü yürüyüşlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızladestek olmayı sürdüreceğiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.