© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in gönül sofrası Değirmenönü’nde kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası Değirmenönü Mahallesi Karaman Kapalı Pazaryeri’nde kuruldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik edenBaşkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolanburada hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftar sonrası hemşehrilerine seslenen Başkan Zolanramazanın güzelliklerini hep birlikte yaşamak için gayret ettiklerini, davetlerini kabul ederek gönül sofrasında kendileriyle buluştukları için tüm vatandaşlara teşekkür etti. On bir ayın sultanı ramazanın içerisinde başta Kadir Gecesi olmak üzere birçok güzelliği barındırdığına dikkati çeken

Başkan Zolan, “Geleneksel hale gelen mahalle iftarlarımız her geçen gün güzelleşiyor. Her birinizin evinde buradaki yemeklerden daha güzelleri vardır ama önemli olan bu manevi hava ve atmosferi komşularımızla birlikte hep beraber yaşayabilmektir” ifadelerini kullandı.

 

Denizli Büyükşehir ilk günden bu yana deprem bölgesinde

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Zolan, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 11 ilde yaşanan asrın felaketinin yaralarını hep birlikte saracaklarını belirtti. Başkan Zolan, “Deprem bölgesine gönderilmek üzere her biriniz karınca kararınca yardım etmek için gayret gösterdiniz, seferber oldunuz. Kadirşinaslığınız ve hayırseverliğinizi gösterdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak deprem bölgesinde başta arama kurtarma olmak üzere, altyapı, içme suyu ihtiyacı, cenaze hizmetleri, salgın hastalıklara karşı ilaçlama hizmetleri gibi pek çok çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Ekiplerimiz hala orada görevlerine devam ediyor. Her gün İskenderun’da on bin afetzede kardeşimize iftar veriyoruz. Sizlerin adına bu hayrı yapıyoruz. Allah’ım kabul etsin” diye konuştu.

 

Ramazan yardımlaşma ve dayanışma ayıdır

 

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Herkes en yakınına sahip çıksın. Ramazan birilerinin elinden tutma, birilerinin duasını alma ayıdır. Allah’ım dua alanlardan eylesin. Ramazan Bayramına hep beraber sağ salim kavuşmayı da Allah’ım nasip etsin. Yüce Mevlam tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, hayırları kabul ve makbul eylesin” dedi.Başkan Zolan, iftarın ardından vatandaşlarla bir süre dertleşerek, istek ve önerilerini dinledi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER