Büyükşehir’in Halk günü geleneği devam ediyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pandemi dolayısıyla ara verdikleri halk günü buluşmalarına devam ediyor. Normalleşme süreciyle birlikte her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Günü buluşmalarında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 09.00'da hemşehrileriyle bir araya gelecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler biriminde vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyecek Başkan Zolan, salgın nedeniyle ara verdikleri halk günü buluşmalarına devam ettiklerini belirterek, “Salgın nedeniyle buluşmalarımıza ara vermiştik. Biz her mahallemizde, sokaklarımızda, düzenlediğimiz ve katıldığımız tüm etkinliklerde hemşehrilerimizle buluşuyoruz ama Halk Günü'nün ayrı bir özelliği var. Bu günümüzün tamamını vatandaşımız ile birlikte geçirip, onların istek, öneri ve sorunlarını dinliyoruz. Görüşmek isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.