© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in iftar sofrası Anafartalar’da

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri’ndedüzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin ramazanlarını tek tek tebrik etmesinin ardından vatandaşlarla aynı sofrada dua edip orucunu açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki iftar sonrası yaptığı konuşmada herkesin ramazanını tebrik ederek aynı sofrada buluşmanın çok önemli olduğunu söyledi. Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını bu güzel sofralarda çok daha net bir şekilde hissettiklerini belirten Örki, “Bize zamanınızı ayırmanızdan dolayı, şu güzel ramazan akşamını bu büyük ailede bizlerle paylaşmanızdan ötürü her birinize teşekkür ediyorum. Allah’ım bizleri nice ramazan ayına kavuştursun” dedi.

 

Birlik ve beraberlik içinde

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı OsmanZolan ise konuşmasına tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başladı. Ramazan ayının ortasına geldiklerini belirterek, önce Kadir Gecesi’ne sonrasında ise bayrama hep beraber kavuşmayı dileyen Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel günlere hep beraber ulaşalım” dedi. Anafartalar Mahallesi ve bölgenin Denizli’nin her noktası gibi çok değerli olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, geçmişte bölgede kendilerinden istenen doğalgaz, altyapı ve üstyapı gibi çalışmaları tek tek anlatarak, vatandaşların verdiği destekle birçok güzelliğe hep beraber kavuştuklarını belirtti.

 

“Çünkü biz kardeşiz”

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından seferber olduklarını, kendisinin 5 kez afet bölgesine gittiğini ve orada çok büyük acılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “Büyükşehir olarak burada ne hizmet veriyorsak orada da aynı hizmeti veriyoruz.Çünkü biz kardeşiz. Eğer tek millet diyorsak, tek vatan diyorsak, tek bayrak diyorsak herkes birbirine sahip çıkmalı. Kimin neye ihtiyacı varsa yardıma koşmalı” diye konuştu. Denizli BüyükşehirBelediyesi ve Pamukkale Belediyesininde desteğiyle Hatay’da iftarprogramları yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, “Orada her gün 10 bin kişiye iftar, 10 bin kişiye de sahur veriyoruz. Ben katılımınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Aynı sofrada buluştuk, birlikte iftarımızı açtık. Hepiniz Allah’aemanet olun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER