© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in örnek projesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ne tam not İhtiyaç sahiplerinin sıcak yemekleri Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndenDenizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde faaliyete geçen “Büyükşehir-Kızılay Aşevi”her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların sıcak yemeklerini evlerine kadar ulaştırıyor. Aşevinin Denizli’nin olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bu yürüyüşümüz inşallah hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla da büyüyecek” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde geçtiğimiz şubat ayında faaliyete geçen ve ilk olarakKahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından kente gelen afetzedelerin sıcak yemeklerini karşılayan Büyükşehir-Kızılay Aşevi ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hürriyet Mahallesi’nde tüm araç, gereç ve modern ekipmanlarıyla faaliyete aldığı Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndesabahın ilk saatlerinde hazırlanmaya başlanan yemekler Denizli Büyükşehir Belediyesine ait özel araçlarla ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılıyor. Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndeDenizli’de ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli, yaşlı, yetim, öksüz, muhtaç binlerce kişininyanında Denizli ve çevre illerdeki afetzedeler ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki muhtaçlara da yemek hizmeti verilebiliyor.

 

“Bu aşevi Denizli’mizindir”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Kızılayişbirliği ile kente bir aşevi kazandırmanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Amacımız şehrimizde hiç kimse aç yatmasın, hiç kimse sahipsiz kalmasın. Bu özel projemizle ihtiyaç sahibi yaşlılarımız, engellilerimiz, yemek yapamayacak durumda olan, fiziki olarak yetersiz insanlarımızın evlerine kadar sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Kızılay ve Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıylainsanlarımızın aç yatmaması, sıcak yemeğe ulaşması için gayretlerimiz artarak devam edecek. Bu aşevi Denizli’mizindir. Bu yürüyüşümüz inşallah hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla da büyüyecek. Emek veren, bağış yapan ve katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.Allah’ım bu çabamızı kabul ve makbul eylesin inşallah” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER