© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'in üreticilere desteği sürüyor

Kırsal alanlarda üretimi artırmayı ve çiftçinin daha fazla kalkınmasına destek vermeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Babadağ ilçesinin Mollaahmet Mahallesi'ndeki üreticilerin talebi üzerine önemli bir çalışmaya imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bölgede yaptığı incelemede çiftçilerin ürünlerini sulamak için yarım asır önce yapılan sulama kanallarını kullandığı, kanalların aşırı yıpranması nedeniyle de verimli ve yeterli sulama yapılamadığını belirledi. Geçen yıl hayata geçirilen proje kapsamında, bugüne kadar toplamda 3 kilometrelik sulama kanalı güzergahı boyunca 300 milimetre çapında modern sulama suyu borusu döşendi. Bunun yanında bölgeye 20 adet de su dinlendirme ve dağıtım rögarı yapıldı.

 

Çiftçi üretiyor, Büyükşehir destekliyor

 

Denizli’nin turizm ve sanayisinin yanında çok önemli bir tarım kenti olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin her zaman üreticinin yanında olduğunu söyledi. Üreticiler için makine, ekipman, ilaçlama, fidan gibi birçok alanda destekleri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Çiftçimizin daha fazla kazanması için desteklerimiz sürecek. İnşallah bu desteklerimizle tarımsal üretimimiz çoğalacak ve buna bağlı olarak da insanımızın mutluluğu artacak. Tek amacımız milletimize hizmet etmek" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER