© Haber Acıpayam 2022

BüyükşehirKadın Judo Takımı Avrupa Golden Lig’de

2017 yılında Spor Toto Süper Lig’e yükselen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı, bu sezon büyük bir başarıya imza atarak Spor Toto Süper Lig’i ikincilikle tamamladı. 15 ayrı kulübün katıldığı Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Judo Takımı müsabakalar sonucunda şampiyon Galatasaray’ın ardından averaj ve 12 puanla lig müsabakalarını ikincilikle tamamlamayı başardı. İzmir BBSK ve İstanbul BBSK’nin üçüncülüğü paylaştığı ligde tarihi bir başarıya imza atan Denizlili genç sporcular 2023 yılında Avrupa Golden Lig’de Denizli ve Türkiye’yi temsil etme şansına sahip oldu. Öte yandan önümüzdeki yıl Avrupa Golden Lig’de mücadele edecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı Avrupa’da Denizlispor’dan sonra, Denizli’yi takım olarak temsil edecek ikinci kulüp olacak.

 

Başkan Osman Zolan’dan tebrik

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden Büyükşehir Belediyespor'unsporcu ileantrenörlerine teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “Hep birlikte güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Sporcularımızın gösterdiği başarılar bizleri mutlu ediyor. Spor Toto Süper Lig’de şehrimizi ve Büyükşehir Belediyemizi en iyi şekilde temsil eden ekibimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hocalarımıza, çocuklarımıza ve ailelerimize gösterdikleri gayret nedeniyle tebrik ediyor, başarılarının katlanarak artacağına yürekten inanıyorum. Avrupa’da da yeni zaferlere imza atacaklarından hiç şüphem yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER