Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları devam ediyor
ACIPAYAMBüyükşehir Gri Koç’u misafir edecekGri Koç Denizli’de öğrencilerle buluşacakDenizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Buluşmaları’nda Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı’ adlı sunumuyla 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan Denizlili gençlerle buluşacak.
Denizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşmaları programı kapsamında 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Konferansları, eserleri ve başarılı sunumuyla son zamanlarda sadece gençlerin değil her yaştan insanın takip ettiği Gri Koç Gökhan Müftüoğlu Denizlililerle bir araya gelecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı” adlı sunumuyla sınava hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, etkili iletişim, sunum teknikleri, beden dili, liderlik, hafıza teknikleri, hızlı okuma ve zaman yönetimi gibi konularda çok değerli bilgileri anlatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe başta YKS’ye hazırlanan öğrenciler olmak üzere tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.
Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.