Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları’nda, Gri Koç rüzgarı esti
ACIPAYAM107 okuldan 15.850 lise öğrencisi katıldıDenizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le GençlikBuluşmaları kapsamında “Gri Koç” adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu Denizlili gençlerle buluşturdu. Gri Koç’un 5 gün boyunca 15 seansta verdiği “YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu” adlı seminere 107 okuldan 15.856 öğrenci katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları kapsamında Gri Koç’u ağırladı. Gri Koç adıyla tanınan eğitimci-yazar Gökhan MüftüoğluBüyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde lise 11 ve12. sınıfile mezun öğrencilerle buluşarak “YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu” başlıklı sunumuyla başarının sırrını anlattı. Gri Koç’un 5 gün boyunca 15 seansta verdiği “YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu” adlı seminere 107 okuldan 15 bin 856 öğrenci katıldı.Günde 3 seans olmak üzere 5 gün boyunca 15 ayrı seansta gençlerle buluşan Gri Koç’un ilgiyle izlenen programlarınakatılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da sunum öğrencisi gençlerle bir araya gelerek başarılar diledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, gençlerin donanımlarını artırmak ve üniversite yolculuklarında destek olmak için proje ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Sınav ücretleriBüyükşehir’den
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sınav ücretlerini karşılayacaklarının müjdesini de gençlerle paylaşan Başkan Zolan, “Sizlerin hep yanında olduk, daha ileri ve güzele gitmeniz için de gayret sarf etmeye devam ediyoruz. Bu sene üniversite sınavına gireceksiniz. Sınav ücretlerinizi yatıracaksınız. Siz ücretleri yatırdıktan sonra biz duyuruya çıkacağız. Sınav ücretlerini yatırdığınız dekontlarıinternet üzerinden bize göndereceksiniz. Biz de size yatırmış olduğunuz sınav ücretini iade edeceğiz” diye konuştu.
YKS’de altın değerinde tavsiyeler
Başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu ise interaktif sunumuyla gençlere üniversiteye uzanan yolda altın değerinde tavsiyelerde bulundu.“YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu”sunumunu yapan Gri Koç, öğrencilerin sınava hazırlık süreci, stresle baş etme yolları, verimli ders çalışma yöntemleri, zamanın iyi değerlendirilmesi ve motivasyonun yüksek tutulmasıyla ilgili bilgiler aktardı. Gri Koç, kendisini Denizlili gençlerle buluşturan ve çok değerli bir programın gerçekleşmesine vesile olan Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.