Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları devam ediyor
ACIPAYAMOyuncu, hukukçu ve yazar Yenişehirlioğlu 25 Kasım’da Denizli’de Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları kapsamında oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programı kapsamında,Payitaht 'Abdülhamid' dizisinde canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle dikkatleri çeken, oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak. Beyaz Usta Siyah Çırak, Kara Güneş, Tahta At, Hünkârım ve Antikacı gibi birçok kitabının yanında Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizilerinde de rol alan Bahadır Yenişehirlioğlu merak edilen soruları yanıtlayacak. DenizlililerBüyükşehir’le Kültür Buluşmaları programına ücretsiz katılabilecek.
İlginizi Çekebilir
13 yıllık sigara bağımlısı genç, Sağlıklı Hayat Merkezinden aldığı destekle sigarayı bıraktı
Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniği'ne başvuran 29 yaşındaki Rıza Okka, yıllardır mücadele ettiği sigara bağımlılığından kurtulmayı başardı. Sigarayı bıraktıktan sonra özgüveninin arttığını söyleyen Okka; "Sigarayı bırakmak isteyenler Sigara Bırakma Polikliniklerine başvursunlar, emin olsunlar çok rahat sigarayı bırakabilirler" dedi.
Acıpayam off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ilk kez düzenlenen off-road yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışlar bölgedeki farklı illerden gelen 30 yarışçının katılımıyla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.
TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi
Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.
Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"
Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.
Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.