“Büyükşehir’le Ramazan” bir başka güzel
ACIPAYAMBüyükşehir’den ramazan ayına özel 6 farklı programDenizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının dolu dolu yaşanması için, 6 farklı program hazırladı. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri “Büyükşehir’le Ramazan” adlı programlara tüm hemşehrilerini davet etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayına özel “Büyükşehir’le Ramazan” adlı 6 farklı program hazırladı. 15 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek programlar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Programların ilki 15 Mart 2024 Cuma günü saat 21.30’da Tasavvuf Musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz’in dinletisi ile başlayacak. 16 Mart 2024 Cumartesi günü saat 21.30’da ise Türk dünyasının önemli müzik gruplarından Er Turan konseri düzenlenecek. 22 Mart 2024 Cuma günü ise saat 21.30’da sevilen sanatçı Fatih Erkoç Denizlilerle buluşacak. 23 Mart 2024 Cumartesi günü ise saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın ‘Ramazan İlahileri’ konseri yapılacak. 6 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 21.30’da seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi tasavvuf müziği konseri ile gönüllerde hoş bir seda bırakacak. 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da düzenlenecek son Büyükşehir’le Ramazan programında ise sevilen müzisyen Feyzullah Çelebi sahne alacak, tasavvuf dinletileri ile gönüllerde hoş bir seda bırakacak.
Başkan Zolan’dan hemşehrilerine davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazan aynı tebrik ederek, 11 ayın sultanı mübarek ayın manevi huzur ve bereketini hep birlikte yaşayıp geçmişin güzel değerlerini devam ettirmek için iftar programları düzenlediklerini hatırlattı. Ramazan ayının güzelliğini birlikte yaşayarak, sokaklarda hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaştıklarını kaydeden Başkan Zolan, ramazan ayının manevi atmosferini dolu dolu yaşamak için Büyükşehir Belediye Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde çok güzel etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, tüm hemşehrilerini birbirinden değerli isimlerin katılacağı Büyükşehir’le Ramazan programlarına davet etti.
İlginizi Çekebilir
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.
Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.