© Haber Acıpayam 2022

ÇAMELİ ASFALTLANIYOR

Denizli’nin Çameli ilçesinde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

 Denizli’nin Çameli ilçesinde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. 
Büyükşehir statüsü kazandıktan sonra görev ve hizmet alanı genişleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, mahallelere dönüşen köy yollarında yol açma, genişletme ve asfalt çalışmaları yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı asfalt programı kapsamında başlatılan ikinci kat asfaltlama çalışmaları Çameli İlçesi mahalle grup yollarında devam ediyor.
Belevi Mahallesi’nde iki kat sathi kaplama asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yaptı.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, çalışmalar dolayısıyla Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER