© Haber Acıpayam 2022

ÇAMELİ'DE 1 MİLYON DOMATES FİDESİ TOPRAKLA BULUŞUYOR

2014 Yılından göreve geldiğinden itibaren Örtü altı seracılığa büyük önem veren Belediyecilik faaliyetlerinden kalan zamanını çiftçilerle ve Tarım Arazilerini gezerek ayrıca Antalya'daki firmalarla birebir görüşen Başkan Arslan Örtü altı seracılıkta Çameli'nde Denizli geneline rol model olduğunu İlçemizin emin adımlarla tarım kenti olma yolunda ilerliyor dedi. Başkan Arslan Belediyemizin Tarım Danışmanı Elemanlarımız sürekli örtü altı seracılıkta çalışmaları devam ediyor toprak analiz çalışmaları yapılıyor.

 2014 Yılından göreve geldiğinden itibaren Örtü altı seracılığa büyük önem veren Belediyecilik faaliyetlerinden kalan zamanını çiftçilerle ve Tarım Arazilerini gezerek ayrıca Antalya'daki firmalarla birebir görüşen Başkan Arslan Örtü altı seracılıkta Çameli'nde Denizli geneline rol model olduğunu İlçemizin emin adımlarla tarım kenti olma yolunda ilerliyor dedi. Başkan Arslan Belediyemizin Tarım Danışmanı Elemanlarımız sürekli örtü altı seracılıkta çalışmaları devam ediyor toprak analiz çalışmaları yapılıyor.

Yine bu yıl da Çameli Belediyesi olarak Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliğinde değişimlere ,eğitimler ve çiftçilerimize Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üreticilerimize gerekli desteği vermeye devam ediyoruz Bu Sezon Çameli Genelinde yaklaşık 1 milyon ve üzeri domates fidesi toprakla buluşuyor

BAŞKAN ARSLAN İLK FİDEYİ DİKTİ

Tarım ve Üreticinin işini kolaylaştırmak ve daha fazla destek olmak için her türlü yardımı ve girişimi yaptıklarını belirten Başkan Arslan Bölgemizde Tersine göçü sağlıyoruz durdurmak ve Yıllar önce Seracılık alanda göç edenleri geri getiriyoruz Başkan Arslan sezonun ilk fidesini Kınalı Türü Kokteyl Domates fidesini toprakla buluşturarak hasadın bereketli geçmesini diledi.

ORGANİK VE KALİTELİ ÜRÜN ELDE EDECEĞİZ

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ;Çameli'de Örtü altı seracılık faaliyetlerinde yaz dönemi dikimlerimiz başladı Yaklaşık 680 dekar alanda 156 Çiftçimiz ile Çameli Kınalısı diktik Amacımız daha fazla ürün almak ve kaliteli organik bir ürün elde etmek. Sezon Sonunda 20 bin ton Domates üretimi yapıp ihracat yapmaktır dedi Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza Teşekkür ederiz dedi

İlginizi Çekebilir

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.

TÜM HABERLER