ÇAMELİ'Lİ SERACILAR SATIŞ BAĞLANTISI KURDU
ACIPAYAMÇameli'nin son yıllarda yatırım yaptığı yayla seracılığı ile ilgili Çameli Heyeti Antalya'ya gezi düzenledi.
Çameli Belediyesi adına meclis üyesi Fethi Uğur ile Çameli Ziraat Odası başkanı Hamit Tuncer ve Tarım Danışmanı Gökhan Gököz ile birlikte seracı emekli ormancı Ergün Ongun, önceki dönem belediye başkanı Cengiz Yılmaz ve Hasan Gököz, Çameli'ndeki seracılar adına Antalya toptan sebze meyve halinde ön görüşmeleri yaptılar.
Çamelili seracılarla Antalyalı hal ihracatçıları 18 Ocak 2017 günü Çameli belediyesi konferans salonunda fide ve pazarlama konulu toplantıda biraraya gelecekleri, bu toplantı ile Çameli'de yetiştirilen yayla sera dometesinin pazarı oluşturulacağı belirtildi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: seracılığa yatırım yapan tüm girişimcilere belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini, sera için arazi, yol, teknik ve danışmanlık desteği sağladıklarını, belirtti.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.