© Haber Acıpayam 2022

ÇAMELİLİ VATANDAŞ 55 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYİ 3. OLARAK BİTİRDİ

Denizli'de 55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü oldu.

 Denizli'de 55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü oldu.

Azmin elinden kurtuluş olmadığını gösteren örneklerden birisi Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) yaşandı. Üniversitenin 55 yaşındaki güvenlik görevlisi Çamelili Durali Akkan, bölümünden üçüncü olarak mezun oldu.

PAÜ'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Durali Akkan, "yaşım geçti, üniversite eğitimi için geç kaldım" demedi. Önce sınava girdi ve çalıştığı için de PAÜ'de ikinci öğretim veren Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü'ne kaydını yaptırdı.

Çalışırken derslerini de ihmal etmeyen Akkan, 2018-2019 Akademik Yıl'da bölüm üçüncüsü olarak mezun oldu. Akkan, bu sevincini ailesi ve dostlarıyla paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER